Messutuotteet

valmiiksi kilpailutetut messuilla ja tapahtumissa suositut painotuotteet

Surffilippu

Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Lippuja on kahdenlaista: pisara ja suorakulmio. Suorakulmion muotoisen lipun alaosa leikataan haluamallasi tavalla graafista painomateriaalia käsitellessä.

Erilaisten jalkatyyppien ansiosta lippu pysyy pystyssä vaativissakin olosuhteissa. Vesirengas toimii lisäpainona ristikon kanssa. Jos lippu on yli 3,5m, tarkoitettu ulkokäyttöön ja käytössä on kevyt tai raskas ristikko, on sitä hyvä tukea vesirenkaalla. Raskaassa ristikossa on kuitenkin jalkojen päissä reiät pysyvämpää ja erittäin tukevaa kiinnitystä varten. Jos et halua itse miettiä sopivaa jalkatyyppiä, me osaamme valita kuvaamasi käyttötarkoituksen perusteella sopivan jalan lippullesi.

Lähetämme sinulle sopivan painopohjan suunnitteluasi varten tai kysy suunnitteluapua.

*250cm pisaralippu

materiaali: lippukangas, fiber tanko, maadoitus
koot: 250cm, 350cm, 500cm
lipputyypit: pisara ja suorakulmio
jalkatyypit: Jalkaristikko (kevyt) 2,6kg, Jalkaristikko (raskas) 4kg, Maadoituslevy 5kg, Maanaula, Maadoitusruuvi, Vesirengas

Roll Up – Easy

Roll Up – Easy on ollut pitkään messujen ja tapahtumien kestosuosikki. Tämä tuote antaa nopeasti ja helposti suuren mainospinta-alan pienessä ja kevyessä koossa. Roll Uppia on myös helppo kuljetta mukana kantokahvasta roikuttaen siihen kuuluvassa vuoratussa kantokassissa. 2,9kg Roll Up on suljettuna vain n. 85cm leveä ja 9cm halkaisijaltaan, mikä mahdollistaa kuljettamisen ja säilyttämisen ahtaissakin tiloissa.

Lähetämme sinulle sopivan painopohjan suunnitteluasi varten tai kysy suunnitteluapua.

koko:  85 x 200 cm
paino: n. 2,9kg
sisältö: Roll Up – Easy ja pehmustettu olkalaukku
toimitusaika: 2-3 työpäivää
takuu: 1 vuosi

Pop Up tiski

Helposti koottava Pop Up tiski, jolla saa mainospinta-alaa ja työ- sekä säilytystilaa tapahtumiin. Mainosbanneri kiinnitetään magneeteilla telineeseen, mikä tekee siitä yksinkertaisesti ja nopeasti kiinnitettävän. Kansivaihtoehtoja on valkoinen, musta tai tammi.

Lähetämme sinulle sopivan painopohjan suunnitteluasi varten tai kysy suunnitteluapua.

rakenteen koko: 131 x 89 x 47 cm
painoala: 204 x 94 cm
paino: n. 16kg
tason väri: valkoinen, musta tai tammi
grafiikka: laminoitu filmi
sisältö: Pop Up tiski ja kantolaukku
takuu: 1 vuosi

Esiteteline A

Markkinoiden suosituin esiteteline A4 kokoisille esitteille. Kaksipuolinen ja kokoon taittuva. Vakaa, helppo ja nopea pystyttää sekä kuljettaa.

Huomioithan, että meiltä saat myös kaikenlaiset esitteet ja flyerit.

materiaali: Alumiini ja pleksilasi
paino: 7,5 kg
sisältö: Teline ja kantolaukku

Pop Up seinä

Markkinoiden suosituin mainosseinä. Säänkestävä, rypistymätön, kevyt ja helposti koottava suurikokoinen mainosväline ulko- ja sisäkäyttöön. Kohdevaloilla saat varmasti asiakkaiden huomion kiinnittymään mainokseesi ja et ole riippuvainen messuosaston/tapahtuman tarjoamasta valaistuksesta. Kuljettaessasi seinää banneria ei ole tarpeellista poistaa telineestä.

Decotex kankaaseen värit jäävät erityisen kirkkaasti ja selvästi. Lisäksi painetusta kankaasta ei juurikaan näy läpi, mikä takaa värien syvyyden. Kangas on helposti puhdistettavissa.

Lähetämme sinulle sopivan painopohjan suunnitteluasi varten tai kysy suunnitteluapua.

materiaali: Decotex kangas ja alumiinirunko
koko: 2280 x 2280 x 300mm (myös muita kokoja)
paino: 12kg
takuu: 2 vuotta
sisältö: Pop Up seinä, kantolaukku, 2kpl kohdevaloja

messutuote tension wall

Tension Wall

Maailmalla menestynyt hittituote on vihdoin saatavissa myös Suomesta. Alumiinirunko on helppo pystyttää ja decotex kangas peittää näyttävästi koko rungon. Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta seinä painaa vain 4,6kg, mutta tarjoaa kuitenkin suuren mainospinta-alan.

Decotex kankaaseen värit jäävät erityisen kirkkaasti ja selvästi. Lisäksi painetusta kankaasta ei juurikaan näy läpi, mikä takaa värien syvyyden. Kangas on helposti puhdistettavissa.

Lähetämme sinulle sopivan painopohjan suunnitteluasi varten tai kysy suunnitteluapua.

materiaali: Dekotex kangas ja alumiinirunko
koko: 297 x 228 cm
koko (kangas): 317 x 228 cm
paino: 4,6 kg
painatus: päällipuoli nelivärisenä tai molemmat puolet nelivärisenä
sisältö: Pop Up seinä ja kantolaukku.

Lisävarusteena: halogeenivalot

Viscom kevytvaahtolevy

Usein ammattilaisten käyttämä kaikkien näyttävien messu- ja tapahtumaosastojen valttikortti. Perinteisten valkoisten seinien tilalle omat, yrityksen ilmeeseen sopivat, grafiikat nostavat osastonne toiselle tasolle. Levy on suulakepuristettua polystyreenivaahtoa, mikä on molemmin puolin päällystetty suojamuovilla suojattu vaahto-PVC levy. Viscom levyt ovat kevyitä ja jäykkiä, jonka ansiosta niistä voidaan rakentaa suuriakin kokonaisuuksia. Levyjen muotoilu ja reunustus onnistuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Levyn pinta soveltuu erinomaisesti tasotulostukseen ja teippaukseen, jonka ansiosta saadaan hyvin tarkka ja näyttävä painotulos.

Painatus tapahtuu UV-LED teknologialla toimivalla tulostimella. UV-LED painatus on kaikkein ekologisin painatusvaihtoehto.

Kysy tarvittaessa suunnitteluapua.

*1000 (leveys) x 2500 (korkeus) x 10 (paksuus) mm

materiaali: Viscom kevytvaahtolevy
paino: 2.15kg/m2
painatus: UV-LED

puhdistamo messumateriaali

PVC Suurkuvatuloste

PVC on perinteinen ja kestävä materiaali niin ulko- kuin sisämainontaan. Saat meiltä niin pienet mainosbannerit kuin suuret sisäänkäynneillä varustetut rakennuksia peittävät kokonaisuudet.

Jos on oletettavissa, että tulosteeseen kohdistuu suuria tuulikuormia tai tulosteen on päästettävä valoa/ääntä läpi, PVC voidaa rei’ittää. Rei’ittäminen on syytä ottaa huomioon jo painomateriaali luodessa, jotta ei käytetä liian pientä fonttia tai muita pieniä yksityiskohtia, mitkä saattaisivat joutua reiän kohdalle ja jäädä pois lopputuloksesta.

Kysy tarvittaessa suunnitteluapua.

materiaali: PVC