Olemme kilpailuttaneet Euroopaan varteenotettavimmat valomainosvalmistajat ja neuvotelleet huomattavat alennukset luotettavien kumppanien kanssa. Kaikenlaisten laadukkaasti valmistettujen valomainosten ja asennustöiden hankinta onnistuu nyt Printlantista tuttuun edulliseen hintaan. Jos käytössäsi ei ole suunnittelijaa, yhteistyöverkostostamme löytyy niin pienten kuin suurien projektien toteuttamiseksi oikeat henkilöt.

1/5 Kohdekartoitus

Kohdekartoituksen tarkoitus on selvittää parhaat paikat valomainoksille. Lisäksi on selvitettävä minkälainen ja minkä kokoinen valomainos sopii asiakkaan tarpeisiin sekä millä tavoin valomainos kiinnitetään ja asennetaan.

2/5 Rakennusluvat

Valomainoksia varten tarvitaan aina kiinteistön omistajan ja kunnan rakennusviraston lupa. Autamme asiakastamme tarvittaessa lupienhakuprosessissa.

3/5 Valomainoksen suunnittelu

Graafinen suunnittelijamme luo valomainoksesta vedoksen asiakkaan hyväksyttäväksi. Jos asiakkalla ei ole visuaalisesta materiaalista, kuten logosta, riittävän tasoisia tiedostoja, suunnittelijamme voi toteuttaa nämä asiakkaan puolesta.

4/5 Valmistus

Valomainosten valmistus on pitkälti käsityötä. Ammattitaitoiset artisaanimme leikkaa, liimaa, hitsaa ja kokoaa valomainoskotelot sekä tukirakenteet kaikenlaisiin projekteihin.

5/5 Asennus

Valomainosten asennukseen erikoistuneet ammattilaisemme kiinnittävät valomainokset haastaviinkin kohteisiin ja hoitavat tarvittavat nostinvuokraukset sekä sähköasennukset.