Konsultointi

Painojen kanssa asiointi suoraan voi olla turhauttavaa: nykyaikainen graafinen tekniikka hienouksineen ei ole välttämättä yksinkertaista. Painotekniikka on kehittynyt huimaa vauhtia ja ilman asiantuntijan apua voi kuka tahansa tuntea olonsa avuttomaksi.

Olemme mielellämme avuksi. Projektin työstön yhteydessä pystymme selvittämään isojakin ongelmia ja löytämään vaihtoehtoisia ratkaisuja lukuisista eri painoista Suomesta sekä ulkomailta. Autamme sinua myös tuotantosuunnittelun kanssa. Suunnittelijamme ovat tiedoiltaan ja taidoiltaan ajan tasalla. Olemme valmiina vastaamaan asiakkaan esittämiin painohaasteisiin.

Osaamisellamme  säästyy aikaa ja minimoituu riskit.

Voit tutustua konsultointipalvelumme monipuolisuuteen esimerkiksi tutustumalla Uku Presmannin työskentelyyn Kulttuurikaupunki projektin parissa.

Käsityöt, kokoaminen ja pakkaaminen

Jätä logistinen painajainen meidän hoidettavaksemme. Printlantin yhteistyöverkosto sisältää kattavat jakelumahdollisuudet suoraan asiakkaille asti muutamista osoitteista tuhansiin. Lähetykset voidaan ajoittaa kertaluontoisiksi tai uusiutuviksi toiveittenne mukaisesti.

Asiakasjakelu

Monet painotyöt eivät ole valmiita tullessaan painotalosta. Printlantin yhteistyöverkostoon kuuluu useita edullisia käsityöläisiä, kokoajia ja pakkaajia toiveittenne mukaan järjestettynä. Työ kulkee meidän hallinnassamme kaikkien tahojen kauttaa toivottuun osoitteeseen optimaalisella tavalla.