1

Esitteet

2

Kassit

3

Vaatteet

4

Suurkuvatulosteet

5

Käyntikortit

6

Roll-Up telineet

7

Tiskit

8

Esitetelineet

Messuilla ja tapahtumissa on tärkeää erottautua, näkyä ja kuulua. Oikeanlaista ja edustavaa näkyvyttä varten on Printlantilla tarjoilla laaja kirjo erilaisia painotuotteita. Painomeklarina tarjontamme ei rajoitu vain esillä oleviin painotuotteisiin, vaan pystymme toteuttamaan satojen yhteistyöpainojen kanssa mitä mielikuvituksellisimpia ratkaisuja.

Arctic15

450+ startups, 300+ investors, 150+ corporates from 60+ countries. Themes range from healthtech and fintech to IoT and VR/AR.

Suunnittelu: Printlanti     Painotyöt: Printlanti

Media Honeypot

300-500 Media Executives, Investors, Pre-selected Startups & Growth Companies from 20+ countries. The event serves as a platform to match media executives with most innovative companies to take their operations to the next level.

Suunnittelu: Printlanti     Painotyöt: Printlanti

Scanburger – Hartwall

Scanburgerin yrittäjäpäivillä tuotiin uutta ilmettä esille infonäytöillä, infonäyttövideoilla, VISCOM-tulosteilla ja räätälöidyllä messutiskillä. Kiitosta saanut osasto herätti osallistujien mielenkiinnon tyylikkäällä avoimella fiiliksellä ja infonäyttöpainotteisella modernilla toteutuksella.

Suunnittelu: Printlanti     Painotyöt: Printlanti

I Love Me – Messukeskus

I Love Me messuilla Puhdistamon osasto sai paljon kiitosta asiakkailtaan tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. Monipuolinen painotuotteiden käyttö ja reippaat työntekijät keräsivät huomiota niin vanhojen kuin uusien asiakkaiden keskuudessa. Suuret PVC-tulosteet näkyivät pitkälle ja toimivat myös vastaisuudessa pitkän käyttöikänsä tähden.

Suunnittelu: Puhdistamo     Painotyöt: Printlanti

Asuntomessut – Vantaa

Asuntomessut järjestettin Vantaalla 10.7–9.8.2015. Asokotien osaston magneettina toimi minigolfrata, joka keräsi ohikulkevien messuvieraiden huomion tehokkaasti ja kannusti heitä kanssakäyntiin osaston työntekijöiden kanssa leikkisässä ilmapiirissa. Osasto oli täynnä yksityiskohtia yrityksen teeman mukaisesta lampunvarjostimesta sateenvarjoihin.

Suunnittelu: Vastavirta     Painotyöt: Printlanti

Matkamessut – Messukeskus

Matkamessut pidettiin Messukeskuksessa 15.–18.1.2015. Ylläksen osastolla käytettiin monipuolisesti Viscom levyjä ja Kapalevyjä näyttävän kokonaisuuden saavuttamiseksi. Myös osaston kankaat löytyi Printlantin laajasta messuvalikoimasta.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Terveydenhuollon Atk-päivät – Jyväskylän Paviljonki

Terveydenhuollon atk-päivät pidettiin Jyväskylän Paviljongissa 20.–21.5.2014. CGI näkyvä messuosasto huokuu ammattimaisuutta tilavuudella ja yksinkertaistetun selkeällä ulkonäöllään. Viscom levyjen siirtäminen katosta roikkuviksi antaa paljon näkyvyyttä sekä jättää muita mahdollisuuksia maan tasalle. Viscom levyjä on käytetty suurien pintojen peittämiseen ja teippauksia yksityiskohtien luomiseen. Esimerkiksi punaisten tiskien etupuolet ovat päällystetty 10mm valkoisilla Viscom levyillä ja sivustat on teipattu tekstillä.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Terveydenhuollon Atk-päivät – Jyväskylän Paviljonki

Cerner messuosastolla käytettiin monipuolisesti teippauksien ja Viscom levyjen pintojen peittämismahdollisuuksia, jotta viestittäminen olisi mahdollisimman tehokasta. Messuosasto muuttuu oikeaoppisesti yrityksen teemavärien mukaiseksi huolellisella suunnittelulla.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Teollisuuden tietopäivä – Kaapelitehdas

Inspecta järjesti 30.1.2014 teollisuusyrityksille suunnatun tietopäivän, jonka tarkoitus oli mm. tarjota mielenkiintoista tietoa ja uusia näkökulmia suomalaisesta teollisuudesta. He suunnittelivat Printlantin kanssa yhteistyössä Inspectan palveluja esittelevän ainutlaatuisen laajan teknisen osaston. Osaston pisteillä oli mahdollisuus tutustua uusimpiin tarkastusmenetelmiin, joiden avulla laadunvarmennus ja kunnossapito sujuu entistä ennakoivammin, tehokkaammin ja nopeammin. Näyttöseiniä oli 18 kappaletta ja nämä olivat ympäröity edullisella, mutta näyttävällä, Viscom-levyllä.

Suunnittelu: Inspecta     Painotyöt: Printlanti

FinnSec – Kansainväliset turvallisuusalan messut – Messukeskus

Helsingin Messukeskuksessa marraskuussa 2013 järjestettiin Suomen suurimmat turvallisuusalan messut. Securitas Oy:n monipuolinen näkyvyys perustui tilavaan ilmapiiriin ja suurien painotuotteiden käyttöön. Tämä kuvasti hyvin Securitas Oy:n roolia yhtenä Suomen ja maailman merkittävimpänä turvallisuusalan konsernina.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Hammaslääkäripäivät – Messukeskus

Coltene Whaledent AG oli näytteilleasettajana Suomen suurimmassa hammaslääketieteen tapahtumassa ja näyttelyssä. Painotuotteiden käyttö perustui puhtaisiin linjoihin ja tuotteiden mahdollisimman tehokkaaseen esilletuomiseen. Viscom kevytvaahtolevyillä saavutettiin näyttäviä puhtaita pintoja ja tarkka tulostuslaatu.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Medica Lääketieteen Messut – Saksa

Silvergreen Oy Ltd oli hakemassa näkyvyyttä maailman suurimmassa lääketieteen tapahtumassa Düsseldorfissa Saksassa 12 – 15.11.2013. Mullistavasta tuotteestaan huolimatta on näkyvyyteen panostettava. Printlantin tarjoama yksinkertainen messuratkaisu mahdollisti heille oikeanlaista edustavaa visuaalisuutta kustannustehokkaasti. Painomateriaalit mahtuivat työntekijöiden mukaan eivätkä täten vaatineet kallista rahtauspalvelua tai muuta erikoisjärjestelyä. Oli etuoikeus olla edesauttamassa ihmisiä auttavan suomalaisen osaamisen viemisessä maailmalle.

Suunnittelu: Vastavirta     Painotyöt: Printlanti

Helsingin Kirjamessut – Messukeskus

WSOY:n pisteellä käytettiin usealla eri tyylillä Viscom-seinälevyjä. Levy on suulakepuristettua polystyreenivaahtoa, mikä on molemmin puolin päällystetty suojamuovilla suojattu vaahto-PVC levy. Viscom levyt ovat kevyitä ja jäykkiä, jonka ansiosta niistä voidaan rakentaa suuriakin kokonaisuuksia, kuten WSOY:n piste osoittaa. Levyjen muotoilu ja reunustus onnistuu helposti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Levyn pinta soveltuu erinomaisesti tasotulostukseen ja teippaukseen. WSOY:n pisteellä käytettiin teippausta, mikä mahdollistaa levyjen jatkokäytön.

Suunnittelu: Factornova     Painotyöt: Printlanti

Viini, ruoka & hyvä elämä 2013 tapahtuma – Messukeskus

Kuppi kuumaa osastolla käyttettiin näyttävästi ja monipuolisesti lukuisia painotuotteita, kuten Viscom seinälevyjä teippauksilla, Roll Up telinettä, t-paitoja, käyntikortteja, messutiskejä ja esitteitä. Messutiskien logot rakennettiin paksusta PVC-materiaalista, mikä mahdollisti näyttävän kolmiulotteisuuden luomisen.

Suunnittelu: Vastavirta     Painotyöt: Printlanti

Tarvitsetko vielä ideoita?

Tässä lista tyypillisistä messuilla ja tapahtumissa käytettävistä painotuotteista:

Banneritelineet
Esitteet
Kassit
Käyntikortit
Liput
Luettelot
Pakkaukset
Pop Up telineet
Pöydät, tasot ja tiskit
Ripustettavat
Roll Up telineet
Ständit
Suurkuvatulosteet
Teltat
Tuotetasot ja -telineet
Työntekijöiden vaatetus