Painomatkailijan muistiinpanot vol. III

Markkinoilla on taas kaikenlaista uutta ja mielenkiintoista. Nyt on esitteillä Duraframe kehykset ja todellisia trendituotteita Fidget Spinner sekä ilmasohva.

Duraframe kehykset

DURAFRAME® on helposti sileille pinnoille kiinnittyvä tyylikäs kaksipuoleinen kehys. Ammattitaitoinen ja kätevä tapa näyttää ilmoitukset, opasteet, julisteet sekä tarjoukset. Tuote sulkeutuu kätevästi magneettinsa avulla, joka pitää sisällön paikallaan ja sisällön vaihtaminen on helppoa sekä nopeaa. Patentoitu jälkiä jättämätön liimakiinnitys mahdollistaa käytön uudestaan ja uudestaan. Duraframe toimii loistavasti näyteikkunoissa ja toimistoissa antamassa sitä tiettyä viimeistelyn tunnetta.

Kaikki Duraframe tuotteet löytyy suoraan uudesta Nettipaino.com palvelustamme ja tuttuun tapaan kysymällä tarjouspyyntö Veikolta tai Armilta.

Fidget Spinner

Useita eri malleja ja hintoja!

Tarviikohan tämä enää esittelyä, sillä on ollut niin monessa mediassa esillä. Hauska stressilelu niin nuorille kuin vähän vanhemmillekin 🙂

Alun perin stressileluksi kehitetty sormihyrrä on uusi jojo – ”spinnerit” myydään nyt kaupoista loppuun saman tien (HS)

Kyseessä on siis hittituote ja yrityksenne logolla sitäkin parempi.

Edullisin (suosituin)

  • Materiaali: muovi
  • Painatus: 1/0
  • Värit: useita värejä
  • Määrä/minimierä painatuksella: 1000 kpl
  • Hinta: 2,50+alv sisältäen toimitusmaksun

Kallein messinkinen on siellä 10€ / kpl hujakoilla tilatessa 1000kpl.

Kysy myös pienemmistä tilausmääristä/kimppatilauksista.

Ilmasohva

KÄDESSÄ on pieni rulla, joka muuttuu kirjaimellisesti käden käänteessä noin kaksimetriseksi ja yli kaksisataa kiloa kannattelevaksi joka paikan ja tilanteen loikoilualustaksi. (Helsingin Sanomat – Sebastian Koskinen). Tämä mahatava keksintö takaa viihtyvyyden, vaikka jokainen penkki puistossa olisi jo vietynä ja enemmän. Tarkkasilmäiset varmasti huomasivat, että taas se jauhaa siitä ilmasohvasta, mutta mielestäni tämä tuote on jauhamisen arvoinen ja ei ole vielä päässyt sille kuuluvaan suosioon positiivisten assosiaatioiden markkiniointivälineenä! 🙂

Materiaali: Polyesteri

Koko: 185cm x 75cm x 50cm
Yksiväripaintauksella

30 kpl 34 € / kpl
50 kpl 31 € / kpl
100 kpl 27 € / kpl