Painomatkailijan muistiinpanot vol. I

Tarinoita valikoimaamme päätyneistä uusista ja mielenkiintoisimmista painotuotteista ympäri maailmaa. Painomatkailijan tarkoitus on antaa sinulle ideoita ja tuoda viimeisimmät painomaailman innovaatiot käyttöösi. Tällä erää Painomatkailijan tutkimusmatka on johtanut viiteen löytöön.

Valaistu Luma Tiski

790,00 € + alv

valaistut myyntipöydät ( messutiskit )

Tämä sai välittömästi huomioni ja näkyi jo kaukaa muiden valaisemattomien tiskien joukosta, ei pelkästään kirkkautensa tähden, vaan myös muuten- tiski vaikutti laadukkaalta. Ei ihmekään, sillä läheisemmän tutustumisen kautta selvisi, että tiski oli voittanut palkintoja innovatiivisuudestaan. Kustannustehokkuutta ei oltu unohdettu, sillä vaihdettava painopinta, eli polykarbonaattilevy, mahdollistaa modulaarisen rungon uudelleenkäytön mainosta vaihdettaessa. Tiski on myös helppo koota ja kuljettaa messuilta toiselle.

Bongasin tiskin ja tiskin pienemmän mallin myös paikallisessa televisiossa. Tässä taitavat kyllä tiskit saada hieman liiaksikin huomiota verrattuna esiintyjiin, mutta onneksi valon voimakkuus on säädettävissä valitsemalla sopivat lamput:

Kaareva Flex Banneriteline

175,00 € + alv

kaareva flex banneriteline

Onko Roll Upille vihdoin löytynyt haastaja? Kovat messutarpojat ovat saattaneet sairastua liian monen altistuksen takia “Roll Up Sokeuteen” ja täten tarvitsevat uusia ärsykkeitä, kuten poikkeuksellisia muotoja tai tekstuureita. Tämän modulaarisen banneritelineen velcrokiinnitteinen kangas ja pyöreä muotoilu täyttää kummatkin kriteerit, kuitenkaan unohtamatta perinteisen Roll Upin hyviä ominaisuuksia, kuten helppo kuljetettavuus ja nopea pystytys.

Lavakulma

4 kpl = 24,00 € + alv

lavakulma kuvat

Rumat lavat piiloon ja mainosta tilalle. Kotimainen innovaatio! Sopii lavasukan kanssa tai tilalle. Ryhdikkäämpi kuin perinteinen aaltopahvi ja mahdollistaa erikoismuotoilut painomateriaalien yläreunoihin. Kestävää metallia lukemattomiin kampanjoihin, tuotteiden hinnoitteluun tai lisäinfoa antamaan. Eräs kauppias oli jo näistä innostunut paikallisessa marketissa:

Virtuaalilasit

Hinnat linkissä “Lue lisää”

VR-lasit ovat olleet esillä jo jonkun aikaa monessa paikassa, mutta nyt näitä saa poikkeuksellisen laadukkaana, omalla painatuksella ja kohtuulliseen hintaan! On selvää, että VR/360-asteen maailmat ja videot tulevat olemaan 2016 vuodesta eteenpäin pitkään yksi mielenkiintoisimmista markkinointimahdollisuuksista. Google lanseeraa jatkuvasti uusia työkaluja sisällön tuottamiseksi ja high-end VR-lasit alkavat pikkuhiljaa hivuttautumaan varhaisten omaksujien koteihin. Markkinoijat ovat saaneet uuden työkalun ja nyt on ajateltava laatikon ulkopuolella.

Karkaistu ja painettu lasi (80 x 240 cm)

299,00 € + alv

Toimistot, suihkutilat, sisäänkäynnit… Näen tälle tuotteelle monta käyttötarkoitusta. Painettu lasi antaa hyvän vaikutelman korkeasta laadusta ja ammattimaisuudesta. Painoartisaanit kertoivat käyttävänsä jokaiseen palaan huomattavan määrän aikaa ja esimerkiksi kuvien lasissa valkoinen väri painettiin kolme kertaa, jotta lopputulos olisi mahdollisimman laadukas.

Markkinointitoimenipteet kehittyy ja Printlanti kehittyy mukana. Täten tarjontaamme kuuluu myös infonäytöt ja niihin liittyvät palvelut:

Valon ansiosta näemme ja valomainoksenne ansiosta te näytte sekä erotutte mainonnan joukosta usein niin pimeässä kotimaassamme: