Olemme täyden palvelun talo joka tarjoaa painoalan palveluita yli 10 vuoden kokemuksella

Painotuotannon hallinnassa on kyse tehokkuudesta. Useat yritykset jotka tilaavat painotöitä, käyttävät omaa henkilöstöään painoprosessin valvomiseen. Tällä yritetään säästää resursseja, mutta aiheutetaan lähes poikkeuksetta päinvastainen lopputulos. On myös hyvin yleistä painattaa liikaa, jonka jälkeen ei olla enää perillä lopullisista kustannuksista. Todellisuudessa lähes 80% yrityksistä ei tiedä mitä painattaminen lopulta tulee maksamaan. Näistä syistä painotöitä pidetään usein välttämättömänä pahana, eikä liiketoiminnan osa-alueena, jota tulee kehittää ja ulkoistaa. Asiana, joka usein jätetään huomioimatta koska yrityksillä ei ole aikaa tai asiantuntemusta, ja toisinaan, mielenkiintoa. Painoprosessin tehokas hallinta leikkaa kustannuksia ja nopeuttaa aikataulua. Tämä kuitenkin edellyttää alan tuntemusta aina työvaiheista eri materiaaleihin sekä itse painoyrityksiin, joista viimeisin vaatii usein henkilökohtaista ja vuosia hiottua verkostoitumista.

Yrityksenne ydin on se, mitä teette ja missä olette hyviä. Jätä siis printti meille, niin säästät aikaa ja rahaa

Printlantin printtimanagerit ovat painoalan asiantuntijoita, jotka tuntevat tuotannon kaikki yksityiskohdat ja omaavat kattavan verkoston koostuen alan tekijöistä. Kumppanit Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Baltiassa sekä Kiinassa luovat yhdessä ainutlaatuisen palvelun suomalaisille painotöiden suurostajille ja pk-yrityksille kustannustehokkuuden nimissä. Printtimanagerin tarjoamaa palvelua, eli painotuotannon hallintaa, voi kuvailla tietynlaisena siltana asiakasyrityksen ja painotuotannon välillä. Sen avulla ylitetään aikaavievimmät vaiheet ja syvänteet, joihin painotöitä ostavilta yrityksiltä uppoaisi muuten ylimääräistä rahaa. Printlantin valtava painoverkosto, sekä yli 10 vuoden kokemus ovatkin takuuvarma tapa säästää arvokkaita resursseja.

Me painatamme yrityksellesi rahaa

Printlanti on vuosien varrella palvellut lukemattomia brändejä pienistä suuriin ympäri maailmaa – sloganinsa mukaisesti koskaan tinkimättä kustannustehokkuudesta tai aikatauluista. Suureen, mutta sitäkin tyytyväisempään asiakaskuntaamme kuuluu mm. SGN Group, Scanburger-ketju, Domus Yhtiöt, Helo Oy, sekä Clarion-hotelliketju