Printlanti – ostajan asialla

Printlanti Oy on ainutlaatuinen painotuotteita tarjoava yritys Suomessa. Olemme painomeklari ja -asiantuntija, joka tehostaa erilaisten painatusta vaativien mainosmateriaalien hankintaa.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi painotuotteet: esitteet, kirjat, asiakaslehdet, flyerit, julisteet, banderollit, suurkuvatulosteet, roll-upit, POS-materiaalit, telineet, messuseinät, paperikassit, displayt, pelikortit, kalenterit ja erilaiset liikelahjat… Vain mielikuvituksesi on rajana.

Toimimme kumppanipainojen kanssa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa, Baltian maissa sekä Kiinassa.

Taustaa

Olemme toimineet Suomessa yli 7 vuotta painotuotteiden parissa. Asiakaskuntamme Suomessa koostuu sekä painotöiden suurostajista että pk-yrityksistä.

Painomeklari

Painomeklari on henkilö tai yritys, joka ammattimaisesti välittää asiakkaillensa useiden toisistaan riippumattomien painojen painotuotteita. Painomeklarin keskeisimpiä piirteitä on tavoite tuoda asiakkaillensa hintaetua kilpailuttamalla ulkomaalaisia ja kotimaisia painoja keskenään. Painomeklariyritys eroaa myös usein painotaloista tarjoamalla kaikkia tai lukuisia painotuotetyyppejä.

  • Kustannukset

    Saat osto-osaamisesta ja -voimasta syntyvän hintaedun. Kattava verkostomme ja takaa aina optimaalisen painattajan käytön painotyössäsi.

  • Aika

    Säästät painotöihin käytettävässä ajassa, vältät kalliita virheitä ja vapautat henkilökuntasi varsinaiseen, tuottavaan työhön. Tämän mahdollistaa painoammattilaisista koostuva Printlanti-tiimimme.

  • Painolaatu

    Takaamme kaikkien töidemme korkean laadun. Pitkäaikainen kokemus yhteistyökumppaneittemme kanssa minimoi yllätykset ja takuumme poistaa ne asiakkailtamme kokonaan.

We print money for your business