2014 Alkutaival

Vuoden 2014 alkutaival on alkanut Printlantissa vauhdikkaasti puskaradion rummuttaessa ja roolimme globaalina painoalan moniosaajana on tullut monille asiakkaillemme selväksi. 2013 kului monilta osin rakentaessa perustuksia ja 2014 tullaan rakentamaan tuon vankan pohjan varaan. Palvelumme laadun takeeksi uutta voimaa on palkattu riveihimme ja heihin voitte tutustua yhteystiedot osiossa.

Aalto-yliopiston julkaisemassa tiedotteessa vuoden 2014 tärkeimmiksi tavoitteiksi ovat Suomalaiset suuryritykset asettaneet toiminnan yleisen tehostamisen, kilpailijoitaan tehokkaamman toiminnan ja johtamisen laadun parantamisen. Painomeklarin käytöstä koituvat hyödyt vastaavat suoraan yritysmaailman tarpeisiin. Tänä vuonna yksi Printlantin pääteemoista on painomeklariuden käytön hyötyjen avaaminen ja asemamme vahvistaminen oman alamme pioneerina.

Toinen merkittävä hyötytekijä minkä haluamme tuoda paremmin asiakkaidemme tietoon ja käyttöön on myyjiemme vuosikymmenien kokemus tuhansien projektien parista. Kuten Helsingin Sanomissa hiljattain kirjoitettiin: ”Yhdysvaltalainen markkinoinnin professori Ira Kalb pitää Suomea erinomaisena bisnesmaana, mutta toteaa ettei maata osata markkinoida.” Halumme on tuoda näyttäviä ratkaisuja ja antaa vakuuttavia ideoita Suomalaisten yritysten markkinoinnin tueksi niin kotimaassa kuin ulkomailla, jotta yrityksemme pääsevät heille kuuluvaan asemaansa. Pyrkimyksemme on myös toteuttaa asiakkaittemme ideat mahdollisimman taloudellisesti, jotta markkinointibudjetista saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti. Kilpailutamme aina kaikki painotuotteet ja neuvottelemme painojen kanssa ympäri maailmaa parhaan mahdollisen hinnan saavuttamiseksi.

 

Kannetaan Suomi maaliin yhdessä!

Terveisin,

Printlantin koko tiimi

Voit tutustua Aalto-yliopiston tutkielmaan tästä
Voit tutustua Helsingin-Sanomien artikkeliin tästä