Printlanti messuilla 2013

 

Printlantin painotuotteita oli asiakkaittensa käytössä kirja sekä viini, ruoka & hyvä elämä messuilla. Painotuotteiden monipuolinen käyttö ja reippaat työntekijät oikealla asenteella olivat valttia huomion saamisessa. Lähes 80 000 vierailijan silmäparit hakeuituivat useimmiten sinne, missä näkyvyyteen oli panostettu ja viipyivät siellä, jossa työntekijät osasivat luoda viihtyisän ilmapiirin.

Printlantilaiset olivat messuilla vapaalla, mutta kiinnittivät erityistä huomiota painotuotteiden käyttöön ja kuinka omien asiakkaittensa painotuotteet vaikuttivat ihmisiin. Yritysten painotuotepanostus oli hyvin vaihtelevaa. Käytössä oli yksinkertaisia ”tee se itse” ratkaisuja ja toisaalta monipuolisia sekä näyttäviä kokonaisuuksia. Esimerkkinä panostuksesta oli Kuppi kuumaa osaston yhtenäinen, siisti ja mielenkiintoinen messupiste, mikä erottui edukseen monella tapaa ja tuntui vetävän asiakkaita puoleensa huomattavasti keskimääräistä paremmin. Harvalta jäi myös huomaamatta WSOY:n suuret Viscom levyt tai selkeät aihepiirikyltit.

1

Tyypillisesti monipuolinen panostus painotuotteisiin on pieni osa messumarkkinoinnin kustannuksista, mutta useimmiten suuri osa messuilla menestymisen edellytyksistä. Ota yhteyttä myyjiimme ja selvitä kuinka Printlanti pystyy parantamaan yrityksenne onnistumismahdollisuuksia messuilla ilman, että hinnoittelussa on tarpeetonta ilmaa. Tutustu myös messu- ja tapahtumamaailmaan saadaksesi ideoita yrityksenne messumenestyksen saavuttamiseksi.