Uudet sivut ja palvelut

Hyvä painotöiden teettäjä,

Painattaminen saattaa olla monimutkaista, mutta painotuotteiden valinnan ei sitä tarvitse olla. Työsi helpottamiseksi me Printlantissa olemme pistäneet nettisivumme uuteen uskoon. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota käyttäjäystävällisyyteen asiakkailtamme saadun palautteen pohjalta. Sivustolta löytyy uusia tuotteita, ehostettu ohjeistus, lisäpalveluita ja muita pienempiä yksityiskohtia.

Merkittävimpinä uusina tulokkaina ovat mukautuva näkymä, painomaailmat ja digitaaliset palvelumme. Sivusto on optimoitu eri päätelaitteisiin mukautuvaksi ja näin palveluihimme tutustuminen ja niiden parissa työskentely on tehty vaivattomammaksi ja paikasta riippumattomaksi.

Painomaailmat luotiin helpottamaan asiakkaan valintaprosessia ja antamaan painattamiseen ideoita teemoittain. Esimerkiksi jos yrityksellänne on edessä messut, messu- ja tapahtumamaailmastamme löydät lukuisia sopivia tuotteita juuri tähän tarkoitukseen.

Kasvaneen kysynnän seurauksena olemme myös laajentaneet tarjontaamme digitaaliselle puolelle. Digilehtien ja -kirjojen kulutus kasvaa huikeaa vauhtia tablettien sekä älypuhelimien ansiosta ja siksi yrityksemme tarjoaa palvelukseesi digimedian ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus toinen toistaan näyttävämpiä digiratkaisujen luomisesta.

Tervetuloa tutustumaan kattavampaan, selkeämpään ja digitalisoituun Printlantiin!

Ystävällisin terveisin
Printlantin tiimi