5 varmaa niksiä liikelahjojen paketointiin

Kun joulusesonki lähestyy huipentumistaan ja kaikki kampanjat sekä uudenvuoden projektit ovat tekeillä, saat yhtäkkiä oudon tunteen… Unohditkohan jotain?

Vuoden kiireisimpään aikaan on helppo jättää huomioimatta tärkeitäkin asioita, ja kollegoiden, kumppaneiden tai asiakkaiden muistaminen ovat juuri niitä. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä liikelahjan ei itsessään tarvitse räjäyttää tajuntaa, jos ajatus sen takana kertoo että välität. Printlanti laatikin näppärän listan, josta löytyy 5 vedenpitävää niksiä liikelahjojen paketointiin!

1. Suklaa

Suklaalevyn tai -konvehtien antaminen lahjana suoraan kaupan hyllyltä on varma tapa näyttää välinpitämättömältä. Mutta jos näet vähän vaivaa ja paketoit tämän kaikkien aikojen yleisimmän lahjan omaperäisesti, teet varmasti vaikutuksen.

2. Olutpakkaus

Onko töissä ollut stressaava kausi? Rentouta ilmapiiriä palkitsemalla kollegasi hyvin ansaituilla oluilla, jotka tulevat firman tyylille uskollisessa kantolaatikossa. Vie lahja vielä seuraavalle tasolle uniikeilla etiketeillä.

3. Teepaketti ja -pussinpidikkeet

Valitse mieleisesi tee ja Printlanti hoitaa loput! Kuvassa asiakkaalle räätälöity teepakkaus, sekä firman logoilla varustetut teepussinpidikkeet, joihin on painettu hassuja lausahduksia piristämään teehetkiä.

4. Viesti pullossa

Tekstarit pois tieltä, täältä tulee pulloposti! Lähetä terveiset omaperäisesti pullossa, jonka mukana tulee esim. koristekivet ja rusetti.

5. Uniikki pullokääre

Virstanpylväitä juhliessa mikään ei sovi hetkeen paremmin kuin pullo kuohuviiniä. Firman kuosiin kääritty pullo on helppo tapa tehdä vaikutus.