Uudet tuulet puhaltavat Printlantissa

Ammattilaisille uusi vuosi on jo pitkällä, eikä Printlantin valtakunta ole poikkeus. Jotta vuoden alku olisi entistäkin jännittävämpi, olemme päättäneet päivittää imagoamme pinnalta ja sen alta. Vaikka osa näistä muutoksista ovat vain kosmeettisia, ovat toiset elintärkeitä kehitysaskeleita tavoitteessamme tuoda asiakkaille ja ystäville kokemuksia pelkkien palvelujen sijasta.

Some nostaa kytkintä

Kuten edellä jo mainittiinkin, haluamme olla lähempänä yleisöämme ja tämä voi tarkoittaa vain panostusta sosiaaliseen mediaan. Tarkoituksenamme on ylläpitää tasaista Facebook-päivitysten virtaa, joka pitää sisällään mm. uusien palvelujen, tuotteiden, sekä alojemme tapahtumien esittelyjä. Mukaan on myös summattu kilpailuja, joista onnekkaimmat voittavat mahtavia lahjoja. Etsi meidät siis Facesta, peukuta ja jää odottamaan, sillä siistejä juttuja on tulossa!

Bloggari on taas puikoissa

Blogimme tuli takaisin! Printlantissa vain tapahtuu niin paljon, ettei asioita raaski pitää suljettujen ovien takana. Olemme entistäkin innokkaampana jakamassa kuulumisiamme, ammattilaisten neuvoja ja tuote-esittelyjä. Pysy siis kuulolla vähintään viikoittaisille blogipäivityksille.

Freesi logo ja sivuston uudistus

Koko imagomme on kokemassa pientä kasvojenkohotusta täyttääkseen nykypäivän standardin ja edustaakseen palvelumme laatua. Uusi logomme onkin nähtävillä ja sen lisäksi myös etusivu on jo saanut uutta maalia pintaan. Lopulta koko sivustomme tulee olemaan oodi innovatiivisuudelle, käyttäjäkokemus päällimmäisenä mielessä.

Enemmän kuin painofirma

Ne päivät ovat jo takana, kun painofirma tuuttasi ulos pelkästään käyntikortteja. Alalla, jolla on loputtomasti kilpailevia painoja, Printlanti erottuu joukosta visioiden räätälinä ja brändien luojana. Pelkkien fyysisten tuotteiden sijaan kokenut tiimimme loistaa luodessaan kokemuksia asiakkaillemme.