Messut ja tapahtumat ovat jo kulman takana

Kun aikaa tulee mittariin ja ympäristömme muuttuu jatkuvasti entistä uniikimmaksi disainissa, sekä omaperäisemmäksi ideologisesti, on varsinainen työtaakka erottua joukosta. Olet ehkä huomannut että yksi kalenterivuosi on jälleen vaihtunut ja seuraava messusesonki on jo pelottavan lähellä.

Kun olet vuokrannut messuosaston ja saanut oman tonttisi mitat, tärkein etappi on vielä edessä – joukosta erottuminen. Oli osastollasi sitten seinät tai ei, tässä tulee kolme kivutonta niksiä, joilla suoriudut messuista edustuskunnossa.

Decotex-kangas

Tämä kevyt kangas on helppo kiinnittää messuseiniin tarranauhalla, luoden nopean muodonmuutoksen osastosi ilmeelle. Jos käytössäsi ei ole seiniä, kokeile meidän Pop Up Seiniä tai Tension Walleja, joiden mukana tulevat todella kevyet alumiinikehykset kankaan pystytykseen.

Viscom-kevytvaahtolevy

Suurimmillaan 2000 x 3000 mm per levy ja painokustannus sisältyen hintaan, tämä ratkaisu on mainio tapa saada vastinetta rahalle.

Räätälöidyt ratkaisut

Älä tunne itseäsi rajoitetuksi pelkillä painotuotteilla, Printlanti on suunnitellut ja toteuttanut ilmeitä yksittäisistä osastoista kokonaisiin tapahtumiin, kuten startup-tapahtumat Arctic15 2017 ja Media Honeypot 2017. Nykäise printtimanageriamme hihasta ja he tietävät täsmälleen mitä tarvitset seuraavaan tapahtumaasi.

TILAA ILMAINEN IDEAKUVASTOMME

Tilaa ilmainen katalogimme!

Täytä tietosi, niin lähetämme printtikatalogin osoitteeseenne.
Lähetämme katalogin
osoitteeseesi